درخواست تعقیب مجدد از سوی دادستان

دسته بندی : کیفری | سرقت
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر اگر در پرونده سرقت متوجب تعزیر رای منع تعقیب صادر بشه

و اون شخص ده روز وقت داره که به دادگاه کیفری 102 اعتراض بزنه اونجا
هم اعتراضش رد شد پرونده کلا بسته شد

الان این پیام اومده برام یعنی چی

نامه وارده از طرف «دفتر دادستان يزد» با موضوع «وصول پرونده» در تاریخ 1403/01/07 واصل و به شماره . ثبت گردید

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی.در مواقعی که قرار منع تعقیب صادره قطعی شده باشد برای یکبار با درخواست شاکی وبا به دست آمدن دلایل جدید دادستان می تواند پرونده را مجددا به جریان بیاندازد در صورت تمایل جهت مشاوره بیشتر توضیحات کامل از طریق همین پنل درخواست مشاوره تلفنی خود را ارسال بفرمایید تا توضیحات کامل را خدمتتان عرض کنم