اخذ اطلاعات در خصوص فرد بازداشت شده

دسته بندی : کیفری | سرقت
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر.
یکی از اقوام من ب اسم ایمان رفته گوشی بدزده و موفق نمیشه گوشیش هم اونجا میافته .و شاکی گوشی رو میبره کلانتری شکایت میکنه.ایمان با گوشیش تماس میگیره کلانتری میگه گوشیت پیدا شده و بیا تحویل بگیر.این هم یکی دیگه رو ب اسم مبین میفرسته برای گوشیش.کلانتری مبین رو نگه میداره و میگن ک باید ایمان بیاد و میبرنش آگاهی.امروز ایمان خودش رو معرفی کرده ولی هیچکس جوابگو نیس و ازش اطلاعی نمیدن.ما باید چکار کنیم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام از طریق دادسرا پیگیری کنید و یا قاضی مربوطه یا دادستان در این خصوص صحبت کنید تا به محل نگهداری وی‌دستورات لازم‌را بدهند