مطالبه خسارت وارده به عهده چه کسی هست؟

دسته بندی : حقوقی | مطالبه خسارت
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
یک دستگاه سواری تیبا با ماشین بنده ک سواری پرشیا بود تصادف کردیم لذا سواری تیبا به دلیل بزخورد با خودروی دیگر از راه خود منحرف شده و در مسیر بنده با خودروی من برخورد کرده و اون ماشینی که تیبا را منحرف کرده متواری شده حالا بنده که مقصر نیستم مخارج ماشین بنده را کی باید پرداخت نماید ؟ و راننده تیبا ک منحرف شده به راح بنده ادعا دارد که ماشینی ک با تیبا برخورد کرده اون مقصر است و هزینه شما و من را او باید پرداخت نمایید ایا این تقاضای تیبا درست است ؟ لطفا راهنمایی کنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر اینکه در حوادث رانندگی چه کسی مقصر است ومسئول پرداخت خسارت می باشد توسط افسرانتظامی برطبق صورتجلسه کروکی در زمان حادثه تعیین می گردد.