صلاحیت دادسرای محل وقوع جرم

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
حبیب جوادی اصل
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام . با خانمی صیغه قانونی هستم ‌‌. دو روز قبل بین ما بگو مگو شد . شمال ویلای خانم بودیم . با دعوا و قهر به تهران برگشتم . . دختر 25 ساله ای دارد . رابطه من و دختر بسیار خوب بود . امشب برگشتم ویلا دختر آمده بود ویلا با من درگیر شد . . سوال ... اگر شکایتی بکنند آیا در شمال دادسرا انجام میشود یعنی محل وقوع درگیری . یا کرج محل زندگی ما .

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام کاربر گرامی درصورت طرح شکایت دادسرای محل وقوع جرم صلاحیت دارد.