امکان پیگیری اکانت حذف شده پیام رسان ایرانی

دسته بندی : کیفری | توهین به اشخاص عادی
سهیل فیضی عظیمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

طرف (یک اقایی) با شماره مجازی اکانت تلگرام ساخته بعد با اون اکانت تلگرام دوتا کانال زده. کلا بعدش هم دیلیت اکانت کرده اماادرس و‌ ایدی یکی از کانال ها رو توی پیامرسان ایرانی برای من فرستاده . اکانتی که ادرس رو باهاش فرستاده خوشبختانه دیلیت نشده و موجوده اما مشخص نیست اون اکانت پیام رسان ایرانی هم با شماره مجازی تشکیل شده یا شماره ایران!ایا میشه اثبات کرد که این اکانت پیام رسان ایرانی مال چه کسی هست؟که بعد مشخص بشه کانالو همون فرد زده؟چون اون اکانت هم شماره اش مشخص نیست فقط پیام فرستاده که توی تلگرام این کانال رو‌ ببین که چه چیزایی توش فرستادم. امکانش هست که اکانت دیلیت شده برگردونه و اون اسکرین شات صحت پیدا کنه؟البته من خودم اکانتمو دیلیت نکردم! من هم بخاطر عصبانیت براش فحش فرستادم. در حال حاضر همون اکانتی رو دارم که باهاش فحش رو برا اون فرد ارسال کردم!

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام با توجه به اینکه سرور پیام رسانهای ایرانی داخل کشور وجود دارد امکان پیگیری از طریق پلیس فتا فراهم است برای این موضوع ابتدا باید از طریق دفاتر خدمات قضایی نسبت به طرح شکایت اقدام نموده تا با دستور مقام قضایی پلیس فتا پیگیری نماید.