درخواست تعلیق اجرای مجازات توهین

دسته بندی : کیفری | توهین به اشخاص عادی
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ، خانم بنده دعوی توهین علیهم مطرح کرد ( با استناد به پیامک ) در دادیاری صادقانه اقرار کردم پیامکو خودم دادم اما قصد توهین نداشتم ، چون خانم قبلش جلبمو بخاطر مهریه گرفته بود مامور آورد خونه وضعیت روحی روانیم عادی نبود تو شرایط سختی بودم و سابقا اصلا همچین کاریو نکرده بودم ، دادیاری ازم وثیقه ( جواز کسب) گرفت ، بعد پرونده فرستادن دادگاه که در نهایت به پرداخت 7 میلیون تومان جزای نقدی در حق دولت محکوم شدم .. حالا سوالم اینه می‌تونم برای تجدید نظرخواهی درخواست تعلیق مجازات بدم ؟ چون میگن مجازات درجه شیشه مشمول تعلیق میشه ، درسته؟
برای آزاد کردن جواز کسب چه کار کنم ضمن همین تجدید نظرخواهی درخواست صدور دستور آزادی وثیقه بدم؟ لطفا کامل راهنمایی بفرمایید.. باتشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی بله می توانید درخواست تعلیق را مطرح نمایید.تا زمان اجرای حکم شما نمی توانید درخواست آزادی وثیقه دهید.خود وثیقه گذار باید اقدام کند.