مطالبه خسارت بابت ایجاد استرس و نارسایی قلبی

دسته بندی : حقوقی | مطالبه خسارت
سهیل فیضی عظیمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
من بخاطر استرس روانی شدیدی که نامزدم با تظاهر به ربوده شدن و قتلش بهم وارد کرد دچار نارسایی قلبی شدم و مدارک لازم هم دارم و پزشکم معتقد هست که علتش استرس بوده
میخواستم بدونم کار ایشون جرم حساب مبشه؟ ومجازاتی براش وجود داره؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام صرفا زمانی خسارت یا نهایتا دیه قابل مطالبه خواهد بود که ابتدا تعمد و سو قصد فرد اثبات شود و در مرحله بعد تقصیر ایشان و رابطه بین تقصیر ایشان با یجاد نارسایی قلبی اثبات گردد.