18 اسفند 1400

ربودن دختر به جهت ازدواج با طرف مقابل

دسته بندی : کیفری | آدم ربایی
ناصر روحی زاده
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام.عموی بنده یه دختر رو فراری داده که ماشین مال دوستم بود و دوستم هم راننده بود و من هم با ماشین آنها را همراهی کردم.ولی متاسفانه دختررو بزور فراری دادیم که خودش راضی نبودش.من و دوستم هم دستمان به دختر نخورده بود و عموم اونو تو ماشین بزور آورده بود.گفتنی هستش از جلو مدرسه و نه داخلش فراری دادیمش.الان دختره نمیخواد ازدواج کنه و خانوادش از هر سه تامون شکایت کردن.دختره هم باکرس و کاری باهاش نشده.خواستم بدونم مجازات ما چی میشه

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام کاربر گرامی بهترین عنوان به این نوع جرم آدم ربایی میباشد که اگر رضایت ایشان را جلب ننمایید به دردسر خواهید افتاد.