اقرار رسمی در دفتر اسناد رسمی

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
حبیب جوادی اصل
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت شما بخیر
خانم بنده یک صدایی رو از من ضبط کرده بود که موجب اختلاف بینمون شده بود.
با ایشون رفتم محضرخانه، ایشون هم یک سند اقرارنامه غیرمالی تنظیم کردن که این صدا رو پاک کنن و از هر گونه سو استفاده از این صدا خودداری کنند.
میخواستم بدونم ایشون میتونه بره و اون سند اقرار نامه محضری رو باطل کنه خود به خود یا نمیتونه؟
ممنون.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام کاربر گرامی خیر به صرف درخواست خانم شما ، سند مذکور ابطال نمی گردد.