موات اعلام شدن زمین دارای سابقه تصرف

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
محمدرضا امانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام و احترام ، قطعه زميني در منطقه ساحلي سرخرود كه متعلق به پنج نفر ورثه ميباشد در سال 1383 با وجود سند منگوله دار و چاه و ديوار و درب و بناي نيمه كاره ي سرايداري ،‌ بازهم موات اعلام شده بود ولي با پگيريهاي بعمل آمده ، طبق قانون : ((حد نصاب تملك )) زمينها براي احيا و عمران ،‌به مالكان مجددا واگذار شده ولي در نامه ابلاغي براي احيا و عمران محدوده تاريخي قيد نشده است ، از آن سال تاكنون اقدام خاصي روي زمين صورت نپذيرفته ، امسال براي سند تك برگ مراجعه كرديم ، اداره ثبت از سازمان زمين شهري و راه و ترابري مجددا براي نتيجه موات سال 83 استعلام كرده ،‌ ايا از نظر قانوني ممكن است مشكلي برايمان پيش بيايد ؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

باسلام، کاربر محترم با توجه به موات اعلام شدن زمین چنانچه زمین همچنان به لحاظ ثبتی از لحاظ موات خارج نشده باشد نتیجه استعلام موات بودن زمین خواهد بود که در این صورت می بایست به رای صادره اعتراض و شکایت نمایید و در از سابقه تصرف و احیا زمین و همچنین ابلاغیه مجدد و تحویل مجدد زمین به مالکین استفاده نمایید تا رای موات اعلام شدن زمین را ابطال نمایید و بتوانید حقوق خود را استیفا نمایید. در صورت نیاز به مشاوره بیشتر میتوانید از طریق مشاوره تلفنی با ما در ارتباط باشید.