اثبات برائت در جرم سرقت

دسته بندی : کیفری | سرقت مستوجب تعزیر
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام و درود به شما حضور در محل سرقت به عنوان راننده وانت بار و کاملا بی خبر از سرقت که تو کو چه محل سرقت دا خل ماشین نشسته بودم و صاحب ملک در را باز کرده و با چند نفر همراه که دارای سلاح گرم و چماق بودند و ماشین را خاموش کرده و بنده را پیاده کردند و شروع به تهدید با سلاح و زدن با چماق که پای بنده را شکستند حالا من را زدن ناقص کردند و هیچ کس زیر بار نمیره بنده شاهد دارم که هیچ گونه اطلاعس از این سرقت نداشته ام دو نفر از سارقان خود اعتراف کردنند که من به عنوان راننده بار کش در اینجا حضور دارم ولی با این حال توجهی نکرده و پای مرا شکستند ممنون میشم اگر بنده را راهنمایی کنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر درصورتی که بتوانید علاوه بررشهادت شهود، به تحقیقات محلی نیز استناد کنید نی تواند در تصمیم قاضی موثر باشد.