آیا. مطلع. یا مظنون میتواند علیه مالباخته شکایت کند؟

دسته بندی : کیفری | سرقت مستوجب تعزیر
عبدالمجید عبدی دزفولی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام
از ملکی در همسایگی ما دزدی شده،و صاحب ملک به عنوان مطلع یا مزنون با نگاه شک از من و یک همسایه دیگر دادگاه در خواست جمع آوری اطلاعات داده.من یک بار در دادگاه به جهت مطلع حاضر شدم و امروز دوباره برای من ابلاغ اومد به جهت مواجه حضوری حاضر بشم.البته در ملک فوق هیچ دوربینی نبوده و هیچ اثر انگشتی و هیچ شاهدی
میخاستم بدونم برای من مشکلی پیش میاد و اینکه آیا من میتونم از صاحب ملک همسایه شکایت کنم بابت این رفت و اومدها.
با سپاس فراوان

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام شما بعنوان مطلع و یا حتی مظنون احضار شده اید حال بعد از این مراحل و تجمیع اطلاعات و رفع مظنونیت می توانید از مالباخته شکایت کنید موفق باشید.