مرور زمان جرم سرقت تعزیری

دسته بندی : کیفری | سرقت مستوجب تعزیر
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر چند ماه پیش به من تهمت زدی زدن بدون اینکه ثابت کنن اومدن به زور از من خانوادم شوهرم اقرار گرفتن امضا زدم اما امضای واقعی نزدم اما اثر انگشت گرفتن صدامو ظبط کردن بد از طلاهام برداشتن فروختن نزدیک 200 میلیون به 3 نفر خسارت دادن بدون اینکه من طلایی دزدیده باشم،حالا 2 نفر دیگه باز اومدن شاکی شدن که یکی سال 1401 تابستون یک حلقه گم کرده تو باغ که منم حضور داشتم حالا میگه تو برداشتی چون خسارت 3 نفرو خانواده شوهرت دادن حالا یکی دیگه هم میگه 8 سال پیش از من دزدی کردی الان خسارت میخوام.و اینکه چندسال گذشته بازم میتونن شکایت کنن؟مشمول مرور زمان میشه یانه میشه شکایت کرد؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم اولا که هر ادعایی نیازمند ارایه ی دلیل است و با صرف ادعا نمی توانند شما را محکوم کنند.شما می توانید بابت افترا از آن ها شکایت کنید.ثانیا تا زمانی که ارزش مال ادعایی زیر بیست میلیون باشد،تا یک سال از وقوع اتفاق حق شکایت دارند .