قطعی شدن حکم بدوی و اجرای حکم

دسته بندی : حقوقی | تجدید نظر خواهی
شایان حیدری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام، خدا قوت،دادگاه حقوقی در دادگاه بدوی حکم به محکومیت طرف مقابل بنده داده و ایشان بعد از فرجه قانونی دادخواست اعسار از هزینه دادرسی در مرحله تجدید نظر داده،قاضی محترم تقاضای اعسار ایشان را رد و قرار عدم استماع صادر کرد،سوال اینجاست که الان حکم قطعی شده پس چرا دفتر شعبه اجازه نمی‌دهد که درخواست اجرای حکم کنم؟آیا قاضی میتونه حکم قطعی(بابت این که خارج از فرجه قانونی اعتراض کرده)صادر کنه تا پرونده به دادگاه تجدیدنظر خواهی ارسال نشه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام، کاربر گرامی اگر بیست روز از صدور حکم بدوی میگذرد و محکوم علیه اعتراضی ثبت نکرده هست ، حکم قطعی شده و شما میتوانید تقاضای صدور اجراییه مطرح نماید