سرقت موجب تعزیر

دسته بندی : کیفری | سرقت مستوجب تعزیر
محمود رئیسی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید
یک فردی مرتکب به دزدی بالایه بیست ملیون شده...الان پلیس دنبالشه میخام بدونم وقتی بگیرنش مراحلش چجوریه؟ میبرن آگاهی میزننش؟ این شخص اعتیاد هم داره وشاکی هم میخاد بیاد رضایت بده...من خودم میگم اول بره کمپ ترک کنه بعد بره خودشو معرفی کنه که هم شاکی رضایت داده باشه تا اون موقع هم پاک باشه. نظر شما چیه؟واینکه میگن با این حال ک شاکی رضایت بده بازم دادگاه براش زندادنی میبره که میشه تبدیل به جریمه نقدی کردش درسته؟اینم بیزحمت بگید که تقریبا چند ماه میبرنن و جریمش تقریبا چقد میشه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام در صورت سرقت و مشخص شدن سارق و عدم دستگیری سارق ، پرونده در دادسرا و دادگاه کیفری 2 رسیدگی خواهد شد و حکم غیابی محکومیت صادر می شود اگر سارق دستگیر شود به دستور دادسرا به اداره آگاهی معرفی خواهد شد و ...