اتهام سرقت مستوجب تعزیز و مجازات آن

دسته بندی : کیفری | سرقت مستوجب تعزیر
شایان حیدری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر من از یک نفر به اتهام سرقت مستوجب تعزیر شکایت کردم موضوع این بود که گوشی من گم شد و یکنفر پیدا کرده بود و بعد 3 ماه بعد شکایت مخواد حالا تحویل بده منم به دادیار گفتم روال قانونی پرونده طی بشه و رضایت ندادم متهم هم الکی میگه آگهی زده بودم تو دیوار الان به نظرتون چی میشه رای دادگاه؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام، دوست عزیز درصورتی موجبات اتهام سرقت موجود باشد یا متهم اقرار نماید به مجازات سرقت محکوم خواهد شد، ولی بایستی مدارک اثبات موجود باشد