سرقت مستوجب تعزیر و اثبات آن

دسته بندی : کیفری | سرقت مستوجب تعزیر
شایان حیدری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من به گوشی پیدا کردم و یک ماه دنبال مال باخته بودم بعد پیداش کردم گفتم بیا گوشیتو رفت به اتهام سرقت مستوجب به تعزیر شکایت کرد درصورتی که من پیدا کرده بودم و رفتم دادیاری و گفتم که به دیوار اگهی گذاشتم دنباله مال باخته بودم و شاکی هم بیان کرده که گم شده گوشیش حال مخواستم بدونم که باتوجه به اینکه شاکی گوشی رو نخواست و گف روال قانونی پرونده احرا بشه مجازات من چیه ؟؟آیا سرقت کردم ،؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام، کاربر گرامی درصورتی که در دیوار اگهی زده اید برای دفاع از خودتون ارائه بدهید و اینکه برای اثبات سرقت بایستی ادله کافی وجود داشته باشد از جمله شهادت شهود یا اقرار متهم و در صورت نبود ادله کافی سرقت ثابت نمی گردد.