19 اسفند 1400

شکایت از عکاس بدون اجاره

دسته بندی : کیفری | انتشار عکس و تصاویر و مطالب خلاف عفت عمومی
غلامرضا صارمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام. من از تالار پذیرایی که مراسم عروسی بنده در آن برگزار شده بود به دلیل تخلفی که کرده بوده و کاری که در قرار داد نبود اما انجام داده بود شکایت می خواهم بکنم. تخلف هم این بود که بدون هماهنگی با من چند نفر عکاس دیگر را به مراسم راه داده بودند و این عکاس ها اقدام به عکس برداری با اصرار و زور و دریافت وجه کرده اند.

ممنون می شوم راهنمایی کنید که از چه مسیری باید شکایت خودم را شروع کنیم و چه کار هایی انجام دهم.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام تهیه یا انتشار عکس از حریم خصوصی افراد بدون اجازه جرم می باشد و می توان از طریق دفتر خدمات قضایی شکوایه تنظیم و برای دادسرای محل وقوع جرم فرستاد