شکایت بابت دریافت وجه چک

دسته بندی : حقوقی | چک حقوقی
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام از من صفته گرفتند که داخلش چیزی ننوشته بود فقط من انگشت زدم حساب من هم خالیه الان اونا ازم وام ازدواج میخان چون مبلغ کمی بهم دادند من گفتم کمه نمی دمش بهم بیشتر بدید بعد الان اگه من وام ندم پولشونو بر گردونم اونا ازم چک دارند حسابم خالیه برام مشکل میشه

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی.در صورت صدور حکم به محکومیت شما به پرداخت وجه چک وعدم پرداخت وجه آن ایشان می توانند حکم جلب وبازداشت شما را بگیرند