سلام من دوم اسفند ماه ساعت 12 شب بازداشت شدم و خودرو در حیاط کلانتری توقیف شد .

دسته بندی : کیفری | تخریب
پویا علیزاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من دوم اسفند ماه ساعت 12 شب بازداشت شدم و خودرو در حیاط کلانتری توقیف شد .به اتهام سرقت 3 تکه چوب صنوبر که کمتر از 1 درخت کامل بوده. بعد از 20 روز زندان آزاد شدم رفتم دستور آزادی خودرو از قاضی و برگه پارکینگ از کلانتری رو گرفتم . اما موقع تحویل خودرو هم بدنه خسارت دیده و هم تمام لوازم شخصی و ابزار مربوط به شغلم به غارت رفته بود . تکلیف این لوازم و ابزار و خسارت خودرو چی میشه. لازم به ذکره که افسر نگهبان با من تماس گرفت و سوال کرد خودرو رو از پارکینگ تحویل گرفتی ؟ من گفتم نه تلفن رو قطع کرد بعد واسم پیام اومد که خودرو ی من به پارکینگ منتقل شد.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام مخاطب گرامی به نظر می توانید تقاضای تامین دلیل نماییدو تقاضای بررسی فیلم های پارکینگ را حین ورود خودرو به پارکینگ را نمایید که خودرو حین ورود سالم بوده و سپس با حصول شرایطی اقدام به شکایت تخریب و سرقت نمایید .