ابطال سند رسمی مالکیت به علت مستحق اللغیر در آمدن مبیع

دسته بندی : حقوقی | ابطال سند رسمی (موضوع سند ملک)
محمود رئیسی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام. بنده زمینی سال 84 خریداری کردم به صورت قول نامه بعد برای زمین سند گرفتم تا سال 90 زمین کامل ساخته شد. الان پیامی از طرف دادگاه آمده مبنی بر ابطال سند. این قضیه برای زمین ها و ساختمان های همجوار هم اتفاق افتاده و شخصی به عنوان وارث ادعای مالکیت دارد. الان نمیدونم چکار کنم. من سند گرفتم پروانه ساخت گرقتم. چطور ممکنه؟ ایا اگه واقعا درست باشه ثبت اسناد موقع خرید نباید به ما هشدار میداد؟ چندین بار کارشناس اداره ثبت اسناد روی زمین امده و متراژ کرده بعد سند صادر شده. لطفاً راهنمایی کنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام شما باید در جلسه دادرسی حاضر و دلایل خود را ارائه نمایید جهت توضیحات تکمیلی نیاز به اطلاع از جزئیات موضوع است