نحوه ابطال سند رسمی ملک

دسته بندی : حقوقی | ابطال سند رسمی (موضوع سند ملک)
غلامرضا قربانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام. یک قطعه زمین که تقریبا 50 سال پیش پدر بزرگم بصورت شراکتی به عمو وپدرم ارث داده ودر هیچ جا ثبت نشده وفقط عمو وعمه هایم می‌دانند که این ملک ارث این دو بوده وحال پس از فوت پدر وعمویم. پس عمویم رفته این زمین را بعنوان ملک مجهول سند کرده دادگاه هم میگه برای ابطال سند رسمی باید مدرک قوی داشته باشید وشاهد بردم وگاهی استشهاد محلی تنظیم کردم وعمو همسایه این زمین شهادت داده بودند بازم قاضی قبول نکرد! لطفا راهنمایی بفرمائید. ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باید اسناد و مدارک پسر عموی شما مورد بررسی قرار که لزوما به چه دلیل یا دلایلی مالکیت خود را اعلام داشته و منشا مالکیت ایشان به چه نحو بوده و آیا اسنادی که ایشان ارائه داده است جعل یا غیر واقعی است یا خیر