نگارش لایحه توسط وکیل

دسته بندی : کیفری | تحصیل مال یا وجه یا منفعت و یا امتیاز مالی از طریق استفاده غیر مجاز از سیستم رایانه ای
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام بنده یه پرونده داشتم . ازم کلاه برداری مالی اینترنتی شده . خواستم برام یه وکیل لایحه بنویسه .

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی.در خصوص نگارش لایحه بنده برای شما انجام می دهم لطفا از طریق همین پنل درخواست مشاوره تلفنی ثبت نمایید تا ضمن بررسی مدارک نگارش لایحه را انجام بدهم