کلاهبرداری رایانه ای در فضای اینستاگرام

دسته بندی : جرایم سایبری | کلاهبرداری های رایانه ای
پانیذ قمشی بزرگ
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید .
بنده چند روزی میشه یک نفر با اکانت خودش به پیج اینستاگرامم پیام داد برای آدمین شدن بعد از کلی حرف مخ منو زد و من یج را بهشون دادم و ایشون رمزو شماره تلفن و همه چیزه پیج را عوض کرد .
سوالم اینه که چطور میتونم با شکایت پیگیری کنم ، مدرک هم ندارم و نه شماره تلفنی نه میدونم اهل کجاست . آیا میشه شکایت کرد بدون اینها؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام شما می توانید به جرم کلاهبرداری رایانه ای شکایت کنید و موضوع توسط پلیس فتا رد یابی شود اما به دلیل اینکه اینستاگرام پیام رسان خارجی است پلیس فتا نمی تواند این موضوع را ردیابی کند مگر مشخصات دیگه ای از شخص داشته باشید.