ابطال سند رسمی ملک و مدارک لازم

دسته بندی : حقوقی | ابطال سند رسمی (موضوع سند ملک)
شایان حیدری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام.وقت بخیر
دو ماه قبل در 22بهمن1402مادرم در سن 71سالگی بر اثر مصرف قرص برنج فوت شد.تنها کسی که در ارتباط نزدیک تا شب قبل از حادثه با او بود برادر کوچکم بوده است.که بدون اطلاع ما قصد خاکسپاری را هم داشت.و در کلانتری و پزشکی قانونی عنوان کرده بود مادرم افسردگی شدید داشته که منجر به خودکشی شده،فقط دو خواهر دارم که در خارج از کشورند ،این در حالی بود که ما 3برادر و3خواهر هستیم و فقط یک خواهر در خارج از کشور زندگی می کند.از روز اول بعد از فوت هم عنوان کرد که مادرم خانه را به اسم او کرده و سند به نام او است و اجازه داخل شدن به خانه را به هیچکس نداده است.حتی شنیدیم که تعدادی از وسایل منزل مادرم را فروخته است.تا دیروز17فروردین اعلام کرد که اگر برای تقسیم اموال مایل هستید ساعت 11/5صبح در منزل مادرم حاضر شوید.اما چون آن ساعت برای ما امکان پذیر نبود ما نتوانستیم برویم.
دو ماه قبل در 24بهمن1402 شکایتی در آگاهی تنظیم کرده آیم دال بر مشکوک بودن مرگ مادرم،چون تناقضات بسیار زیاد بود اما هنوز نتیجه ای به ما اعلام نشده. میخواهیم برای ابطال سند اقدام کنیم.اما سند و مدرکی در دست نداریم.لطفا راهنمایی کن

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام، کاربر گرامی شما بایستی ابتدا گواهی انحصار ورثه دریافت کنید و بعد از آن با مراجعه به اداره ثبت ببینید منزلی که متعلق به مادرتان بوده واقعا منتقل شده یا خیر ، شاید برادرتان قصد فریب شما را دارد و ملکی منتقل نشده است، حال اگر مراجعه کردید و متوجه شدید منتقل شده بایستی ببینید با چه عنوانی منتقل شده تا بتوانیم برای ابطال آن شما را کمک کنیم.