کلاهبرداری اینترنتی از طریق سایت

دسته بندی : جرایم سایبری | کلاهبرداری های رایانه ای
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام از طریق دیوار یک وسیله سفارش دادم و پول را ب شماره کارتی واریز کردم ک بعدها فهمیدم صندوق کمیته امداد هست و بچه هشت ماهه هست با استعلام شماره ملی بچه و پدرش را دراوردم و شکایت کردم حالا پدر بچه هیچ حسابی برای مسدود کردن نداره از طرفی شخصی ک با من صحبت کرد شخص دیگری با فامیل دیکری بود درکل دوتا شاهد دارم ک با این شخص صحبت کردند ولی پول من را پس نداد از این شخص دو یا سه پیام دارم ک یک سایت فروشگاهی و شماره کارت برای من ارسال کرد
چ راه کاری دارم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام شما شکواییه تنظیم کنید به طرفیت هر شخص یا صاحب حسابی که در ارتباط بودید و پول واریز کردید. معمولا همه این افراد یک شبکه هستند. پلیس فتا پیگیری خواهد کرد موفق باشید