پاسخ اظهار نامه ارسالی باتوجه به مبلغ ریال بودن

دسته بندی : حقوقی | استرداد ثمن معامله
سلمان جوکار دهویی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام ‌
دو پرونده با موضوع تحقیقات مقدماتی درباره کلاهبرداری از من مطرح شده .
الان ابلاغیه سومی برای من اومده تحت این عنوان که 13 ملیون تومن وجه برام واریز کردن که یورو براشون به حساب ارزی واریز کنم که واریز نکردم و حالا 48 ساعت وقت دارم که یورو رو واریز کنم و رسیدشو بفرستم.
من نمیتونم یورو واریز کنم، من صرفا 13 ملیون دریافت کردم، و حالا میخوام سیزده ملیونو پس بدم که شکایت نکنه طرف .
ولی با توجه به اینکه قبلا یک اظهارنامه به دستم رسیده بود شبیه به همین، و من رو حرف شاکی، ده ملیونی که برام زده بودو بهش پس دادم که ازم به جرم کلاهبرداری شکایت نکنه، ولی بازم رفت و شکایت کرد . فلذا ، من موندم که سیزده ملیون اظهارکننده ابلاغیه جدیدمو، چجوری قانونی پس بدم ، که پس فردا نره علی رغم عودت وجهش ، دوباره شکایت کنه و پرونده تشکیل بده .
در اظهارنامه ش ، شماره کارت یا شماره تماسی نداده .

پاسخ کارآموز وکالت :

باعرض سلام با توجه به اینکه مبلغ دریافتی ریال میباشد شما موظف به پرداخت یورو نمیباشید.لذا طی اظهار نامه ای پاسخ ایشان را داده و عنوان مینمایید که با توجه به دریافت ریال حاظر به بازگرداندن همان مبلغ میباشید و تقاضای شماره حساب از طرف مقابل بنمایید. موفق باشید