تنظیم توبه نامه وتاثیردرصدورحکم

دسته بندی : مواد مخدر | حمل و نگه داری
محمد قاسمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام میخواستم ببینم بنده یک توبه نامه تنظیم کردم مبنی بر ترک مخدر و حمل و نگهداری آیا در حکم بنده تاثیر داره که به زودی وقت دادگاه هست ممنون از زحمات شما

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام ووقت بخیر.جهت تخفیف درمجازات بله می توانداثرگذارباشد.امامعمولاًقضات بانوشتن توبه نامه حکم به سقوط مجازات به طورکامل نمی دهند.ولی درذهنیت قاضی برای کمک به شمابرای تخفیف یاتعلیق اثرگذاراست.شمادرجلسه رسیدگی هم به قاضی بگوییدکمکم کنیدومن باخدای خودم وشماقول می دهم ومتعهدمی شوم هرگزمرتکب جرم چه موادمخدروچه غیرآن نشوم.