آیا علیه سازنده طرح دعوی کرد یا تمکین؟

دسته بندی : حقوقی | الزام به ایفای تعهد (غیر مالی)
عبدالمجید عبدی دزفولی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ما سال 93 چهار تا خونه رو تجمیع کردیم دادیم دست سازنده که بسازه سال 94 تحویل بده حالا 94 تحویل داد وو رفتیم داخلش نشستیم ولی چون یه طبقه خلاف ساخته بود نتونستید طبق قرارداد سند تفکیکی تحویل ما بده و با توجه به اینکه جریمه داشت به شهرداری و نتونست پایان کار بگیره و یکی از شرکا سال 96 فوت کردن دیگه همینجوری مونده تا الان و چندین بار هم اظهار نامه دادیم تا پارسال که سازنده گفت هفتادو پنج صدم دانگی که به اسم ما بود بزنیم به اسمش تا سند بده و بهمون تعهد دادن داخل دفتر خانه و هفت ماه بهشون فرصت دادیم ولی هنوز نیومدن و الان که دیگه پایان کار گرفته و...چون توی قرارداد اول واحد 85 متری باید تحویل میدادن الان شده 89 متری میگه باید اضافه متراژ به نرخ روز بدیم بهشون تا بیاد سندارو امضا کنه در حالی که توی تعهدی که دادن نوشته که هیچ ادعایی نسبت به اضافه متراژ نداره و الان میگه باید حداقل یک مترو نیم به من به نرخ روز حساب کنید بدید گه حدودا 40 میلیون میشه الان میخام بدونم که شکایت کنیم ازشون بهتره یا اینکه نه همون اضافه متراژ بدیم به سازنده تا بیاد سند بزنه لطفا راهنمایی کنید ..با تشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام شما طبق قرارداد عمل کنید و الزام سازنده را به تعهدات قراردادی ملتزم و متعهد کنید و لیکن چنانچه اراده برآن است که با مصالخه و سازش مسئله را حل و فصل کنیددر این خصوص مخیر هستید و مختار موفق باشید.