درصد سود مشارکت در خرید خودرو

دسته بندی : حقوقی | استرداد ثمن معامله
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر
من توی ثبت نام خودرو شرکت کردم و الان یه خودرو به نامم دراومده ولی پول خریدشو ندارم.با یکی از برادرهام میخوام شریک بشم .میخواستم بدونم برچه اساسی میشه سنجید که اگه پولو کامل ایشون بدن من چقدر سود میتونم ببرم ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی کاملا توافقی است و یک قرارداد تنظیم کنید و در همین ابتدا درصد سود را مشخص کنید تا بعدا اختلاف ایجاد نشودـ