جعل و‌استفاده از سند مجعول

دسته بندی : کیفری | جعل
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام.من خانم هستم.همسرم چند سال قبل بدون اطلاع من دسته چک گرفتن و امضا من رو جعل کردن.10 چک که سوء اثر نشده هنوز مونده.رفتم بانک کارت بانکی خودم رو تعویض کنم.انجام ندادن.و یک پرینت از 6 چک که برگشت خورده رو نشونم دادن.مربوط به سال های 97 و 99.ارقام متفاوت هستن 50 م هم توش هست 4700 م هم توش هست.الان اقدام کردن برای سوء اثر.با ایشون اختلاف 20 ساله دارم.الان هم دوباره به اختلاف خوردیم.اگه ایشون چک های برگشتی رو سوء اثر کنند و من در آینده لازم بشه که ازشون شکایت کنم دیگه دستم به جایی بند نیست یا با وجود همون برگه پرینت بانک هم میتونم شکایت کنم؟دست چک رو به چشم خودم هیچوقت ندیدم و از من پنهان کرده بودن.ممنونم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام با توجه به اینکه موضوع‌مشمول مرور‌زمان‌می شود شکایت کیفری امکان‌ندارد حقوقی اگر پرداخت نمایند موضوعی برای طرح دعوا وجود ندارد