دادخواست ابطال عملیات اجرایی چک

دسته بندی : حقوقی | چک حقوقی
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر من‌دست یکی چک دادم صیادی برگشت خورد ولی چک فقط امانت بود ولی در وجه شخص کشیدم اینم چکو برگشت زد منم ابطال اجرایه زدم الان شنبه دادگاه ابطال جرایی منه میخوام بدونم قاضی قرار وثیقه میزاره واس من باید سند بزارم یا اینکه نمیزاره فقط به توضیحات من گوش میده

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی.دادگاه صرفا به دعوی شما رسیدگی می کند و وثیقه از شما اخذ نمی کند