جعل واستفاده ازسندمجعول

دسته بندی : کیفری | جعل
محمد قاسمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید
سربازم و به خاطر مشکلاتی ک داشتم غیبت کردم
بعد برای این که این غیبت ها رو توجیه کنم گواهی پزشکی جعل کردم و الان به جرم جعل و استفاده از آن روز شنبه احضاریه دادگاه دارم
میخواستم ببینم
مجازاتش چیه
جریمه نقدی؟
یا زندان؟
اگه زندان باشه میتونم با قید وثیقه آزاد بشم یا خیر؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام ووقت بخیر.اگردادسراشمارااحضارکرده حتماًضامن بافیش حقوقی یاوثیقه همراه داشته باشید.اگردادسراتمام شده ودردادگاه کیفری جلسه دارید اظهارپشیمانی کنیدوازقاضی بخواهیدکمکتان کندوقول بدهیدکه دیگرتکرارنمی کنیدوبگوییدکه قصدداریدبه خدمت سربازی برگردید.دراین صورت دست قاضی بازاست که فقط جزای نقدی برای شماتعیین کند.موفق باشید