صدور حکم و‌چگونگی ابلاغ آن

دسته بندی : کیفری | فروش مال غیر
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

در شکایت فروش مال غیر خودرو متهم که دوتا شاکی داشت در دادگاه بدوی نصبت به شخصی که ماشینو بهش فروخت متهم شد ولی نصبت به شاکی که ماشین بعد از 3 دست قولنامه به اون رسید چون فروشنده به اون نبود برایت گرفت حالا هم شاکی که متهم ازش برایت گرفت و هم متهم اعتراض کردن تاریخ 7 فروردین توشعبه 4 تجدید نظر ثبت شد و در تاریخ 16 فروردین تو روند کار همچین نوشته ای اومد در تاریخ 1403/01/16 به شماره ......... قرار نهایی صادر شد؟ هنوز ابلاغی چیزی نیومد ؟منظر از قرار نهایی صادر شد یعنی چه ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام فعلاً رای شما دادنامه شده و هنوز تایپ برای ابلاغ انجام نشده پس از اینکه مراحل تایپ انجام شود به شما ابلاغ خواهد شد