جرایم مربوط به کلاهبرداری رایانه ای و نحوه اثبات بی گناهی

دسته بندی : جرایم سایبری | کلاهبرداری های رایانه ای
پانیذ قمشی بزرگ
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

من برای پاس کردن مراحل پراپ حدود 300 دلار به شخصی در تلگرام دادم ک واسم پراپ رو پاس کنه ولی موفق نشد و 300 دلار به حساب ابانتتر بنده واریز کرد و گفت برداشت کن و مجدد به یه حساب دیجیتال دیگه ک ادرسشو داده واریز کنم.حالا برای من ابلاغیه اومده ک کلاهبرداری کردم.لطفا میشه راهنمایی کنید؟اون کسی هم ک ترگرام باهاش حرف میزدم دیلیت اکانت کرده ولی از چتامون عکس گرفتم.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام متاسفانه اکانت های تلگرام به دلیل آنکه سرور خارجی است توسط پلیس فتا قابلیت پیگیری ندارد. در این مورد شما باید بتوانید بی گناهی خود را اثبات کنید وگرنه محکوم می شوید. می توانید به اسکرین شات پیام ها در دادگاه استناد کنید.