فروش مال غیر و استرداد ثمن

دسته بندی : حقوقی | استرداد ثمن معامله
سید مرتضی قربان زاده زعفرانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام.2سوال دارم 2سوال شبیه هم هستن اما متفاوتن، ممنون میشم به هر2سوال لطف کنید ومجزا پاسخ بدین.(سوال اول)جنبه حقوقی انتقال وفروش مال غیر فقط معامله فضولی واسترداد ثمن از سوی خریدار هست؟(سوال دوم) شخصی 5هزار متر زمین متعلق به دیگری رو فروخته با بیع عادی،سپس دوهزارمتر از همین زمین رو به من فروخته با بیع عادی،از جنبه کیفری من ومالک اصلی زمین فقط انتقال وفروش مال غیر واز جنبه حقوقی معامله فضولی واسترداد ثمن میتونیم مطرح کنیم؟وعنوان دیگری رو شامل نمیشه ازجنبه حقوقی کیفری؟سپاسگزارم.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و احترام در فرض اول در صورتی که با سونیت نبوده بله و لی در غیر این صورت امکان شکایت کیفری فروش مال غیر نیز مطرح می باشدو در فرض دوم نیز بله همین اقدامات امکانپذیر است