دادخواست تخلیه ملک مسکونی

دسته بندی : حقوقی | اثبات مالکیت (مالی)
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر ، پدر من در یک شرکت خصوص کار می کند ، که وضع مالی صاحب کار خیلی خیلی خوب بود ، 6 ماه پیش صاحب کار یک خونه به پدرم داد و گفت تا هر وقت که می خوای توش بشین ، اما قلانامه و اجاره نامه و ... ننوشتند.
الان تقریبا 40 روز هست که صاحب کار فوت شدند ، الان خانمشون تماس گرفتند و می گویند این خونه رو همسرشون قلامه ای یک سال پیش فروخته است ، حالا شما خانه را یک ماه فرصت دارید که خالی کنید.
پدرم همچنان در آن شرکت کار می کند.
ما برای این خونه ، مقداری هم هزینه کردیم برای اینکه قرار بود چند سال در آن ساکن باشیم.
الان تکلیف ما چیست ، چیکار باید بکنیم ؟
لطف بفرمایید راهنمایی بفرمایید.

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی.با توجه به اینکه شما قراردادی با ایشان نداشته آید نمی توانید رابطه استیجاری خود را اثبات نمایید ودر خصوص هزینه های داخل منزل اگر با اذن مالک بوده می توانید هزینه های مربوطه را از وراث وی مطالبه نمایید در غیر اینصورت باید بدون دریافت مبلغی ملک را بنابه درخواست ملک تخلیه نمایید در صورت تمایل جهت مشاوره بیشتر از طریق همین پنل درخواست خود را ارسال بفرمایید تا توضیحات کامل را خدمتتان عرض کنم