کلاهبرداری با ارز دیجیتال

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
غزال زارعی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
من چند ماه پیش نمیدونستم داستان چیه یک نفر اومد تگرام بهم گفت ما شرکت داریم واگه برایمان پول ها رو تبدیل به ارز دیجیتال کنی بهت 4 درصد میدیم بعد که حساب هام از پلیس فتا مسدود شد فهمیدم طرف هکر بود و اینکه الان بهم ابلاغیه اومده نوشته برای رفع اتهام انتسابی باید برم داداگاه اگه برم بازداشت میکنن یا جرم چیه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

بله تفهیم اتهام میشوید و برای شما قرار صادر میکنند بستگی به نوع جرم دارد شاید از شما وثیقه ملکی بخواهند تا به زندان نروید .