عضویت درشرکت های هرمی

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
محمد قاسمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام عرض ادب بنده افغانستانی استم 3میشه برادرم رفته بهانه ترکیه ولی الان متوجه شدم که تو شرکت هرمی کیونت است اونا نمیدانم با برادرم چکار کردن من یه چیزی میگم اون یه چیز دیگه میگه از من 213میلیون گرفته اون عضوی شرکت کیونت همه دار مدار خود را پدرم فروخت فرستاد برای این هنوز برادرم را رها نکردن لطفاً همکاری کنید من یک اتباع افغانی استم از ترس اینکه رد مرز میکنند به آگاهی هم نتوانستم شکایت کنم لطفاً همکاری نماید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام ووقت بخیر.ابتدامطمئن شویدکه برادرتان باآنهاهمکاری وهمدستی نمی کندچراکه معمولاًازنظرذهنی فریب می خورندوبااعضاءدیگرشرکت هرمی همکاری می کنندوباانواع ترفندازاطرافیان خود پول می گیرند.امااگروی رامخفی کرده اندواجازه خارج شدن نمی دهند بایدبایکی ازوکلای شهرکه اسامی آنهادرسایت وکیلوندمشخص است(قسمت وکیل براساس شهر)صحبت کنیدوبه وی وکالت بدهیدکه موضوع راپیگیری کند.موفق باشید