عضویت درشرکت های هرمی

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
محمد قاسمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام علیکم
بنده افغانستانی استم برادرم یه روز توسط رفیق اش به یک کار شرکت تو تهران دعوت شد گفتش که بسته بندی مواد غذایی است برادرم هم رفت اونجا 3روز بعد من هر چه زنگ میزدم جواب نمی‌داد بعد چند روز بهم 9 شب زنگ زد گوفت من از صبح تا شب کار میکنم دستم به گوشی نمیرسه که جواب بدم بعد اضافه کاری هم میکنم تا قبولی را بیگرم تا دایمی برایم کار بدهد بعد 20روز برام زنگ زد گوفت داداش من قبول نشدم بعد من گفتم پس بیا پیش خودم گفت نه از اینجا چند نفر را هم بیرون کردن من با اینا میرم جاجرود اونجا کار است منم خوشحال شدم گفتم خوب شد که از اون شرکت آمدی بیرون بعد گذاشت 10روز دوباره با اجله زنگ زد گفت من میرم ترکیه دو روز بعدش از من 4هزار دالر خواست بابت پول قاچاقبر بعد گذاشت 15 روز با هزار بدبختی دار ندار خود را تو افغانستان فروختیم براش فرستادیم والان دوباره زنگ زد میگه من تهران استم از ترکیه رد مرز شدم الان متوجه شدم این همان شرکت هرمی کیونت است لطفاً همکاری کنید چکار باید بکنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام ووقت بخیر.پاسخ درسوال قبلی به شماداده شدومجدداًتکرارمی شود:ابتدامطمئن شویدکه برادرتان باآنهاهمکاری وهمدستی نمی کندچراکه معمولاًازنظرذهنی فریب می خورندوبااعضاءدیگرشرکت هرمی همکاری می کنندوباانواع ترفندازاطرافیان خود پول می گیرند.امااگروی رامخفی کرده اندواجازه خارج شدن نمی دهند بایدبایکی ازوکلای شهرکه اسامی آنهادرسایت وکیلوندمشخص است(قسمت وکیل براساس شهر)صحبت کنیدوبه وی وکالت بدهیدکه موضوع راپیگیری کند.موفق باشید