آیا علیرغم وقوف خریدار و رویت مبیع بطرفیت فروشنده طرح دعوی کند؟

دسته بندی : حقوقی | استرداد ثمن معامله
عبدالمجید عبدی دزفولی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام
بنده خودرویی را به کسی فروختم الان رفته تعویض پلاک میگن چون سقف تعویضه پلاک نمیشه
ولی من 4 ماه قبل تعویض پلاک کردم با همین شرایط
داخل قولنامه قید کردم تا 48 ساعت از تاریخ قرارداد ببره کارشناس مشکلی داشت من پاسخگو هستم و نوشتم خودرو تمام رنگ به رویت خریدار رسیده ولی ایشون کارشناس نبرده و الان بعد از یک ماه رفته شکایت کرده
حالا از من شکایت کرده
آیا شکایتش درسته؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام هرکس محق است بطرفیت هرشخص حقیقی و حقوقی طرح دعوی و شکایت کنند و لیکن مهم اثبات ادعا و شکایت است لذا در خصوص موضوع با توجه باینکه خریدار آگاه از شرایط معامله بوده بنظر نمی رسد که شکایتش منتج به نتیجه مثبت شود.موفق باشید.