چگونگی محاسبه افت قیمت خودرو

دسته بندی : حقوقی | مطالبه خسارت
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام و خسته نباشید
حدود 1 ماه پیش تصادف با ماشین دیگه ای داشتم که مقصر شناخته شدم سقف بیمه 30 ملیون بود که بیمه مبلغ 21 ملیون را پرداخت کرد به ماشین خسارت دیده . چون ماشین سمند سورن صفر کیلومتر بود برای افت ماشین شکایت کرده . الان که برگه کارشناسی را دیدم هزینه تعمیر را زده 29 ملیون و افت ماشین را 60 ملیون برآورد کرده . الان باید چه بکنم ؟اولین بار هست که با قاضی و امور دادگاه برخورد می کنم و هیچ اطلاعی در این زمینه ندارم . از راهنمای شما سپاسگزارم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وفت بخیر افت قیمت خودرو براساس نظر کارشناس وباتوجه به کارکرد آن محاسبه می گردد. افت قیمت خودرو را بیمه به عهده نمی گیرد وبه عهده مقصر حادثه است.