الزام به ایفای تعهدات

دسته بندی : حقوقی | اثبات مالکیت (مالی)
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام من ملکی داشتم وکالت دادم اقایی برا بفروش رسوند ی قراداد تنظیم کردیم ک تا شش ماه بعد اون اقا موظف و متعهد شد ک دربرابر اون ملک یک واحد اپارتمان یا یک ملک مسکونی بزامن خریداری کند الان یکسال و شش ماه گذشته و هربار وعده میده ک صبرکن و ازاین حرفا الان طبق اون قرارداد من میتونم اقدام قانونی کنم ب علیه ایشان

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی شما باید بدوا اظهارنامه ای برای ایشان ارسال ودرخواست اجرای مفاد قرارداد را بنمایید در صورت عدم اقدام از سوی وی باید دادخواستی دایر بر الزام به ایفای تعهدات به طرفیت ایشان دهید در صورت تمایل جهت مشاوره بیشتر ویا نگارش اظهارنامه ودادخوست از طریق همین پنل درخواست خود را ارسال بفرمایید