به علت ترکیدگی لوله شوفاژ واحد ما خسارت به واحد طبقه پایین وارد شده میخواستم بدونم جبران خسارتی که به عهده ما هس

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
پویا علیزاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

به علت ترکیدگی لوله شوفاژ واحد ما خسارت به واحد طبقه پایین وارد شده میخواستم بدونم جبران خسارتی که به عهده ما هست به جز گچ کاری ایا رنگ و نقاشی و کاغذ دیواری خسارت دیده و کولر گازی با ما هست یا خیر؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام مخاطب گرامی ،خساراتی که از نشت آب منزل شما به واحد پایین وارد آمده با شماست اگر بر سر مبلغ توافق ندارید می توانید تقاضای کارشناسی تامین دلیل نمایید