الزام‌به بردش اشخاص به کمپ

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
پدر و مادر من ب کمپ رفته و خواهان بردن من ب آنجا شدند ساعت 6 صبح 4نفر وارد محل کار من شدند و با وسایلی مثل باتوم وشوهر و چاقو ب بنده حملات کردند و مرا به اجبار و زور ک بعد از ممانعت من مرا نزدیک 40 متر روی زمین کشیدن و همراه خود بردن آیا بنده میتوانم از آنها شکایت کنم
من 25 ساله هستم عاقل و بالغ

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام اگر این‌عمل باعث آسیب شده باشد می‌توانید طرح دعوا نمایید این‌نکته را توجه داشته باشید که خانواده صلاح و‌ سلامتی شما را میخواهند