دادخواست مطالبه وجه واریزی

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
حبیب جوادی اصل
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

این اقا 7/5 کارت به کارت کردن الان میگن تو توضیحات نوشته در وجه وثیقه فک کنم ولی به عنوان کادو به من دادن به من اصلا نگفت میخاد پس بگیره حالا پیله کرده حتی یکبار منم دیده یه ریع سکه داده و چون باهاش سکس نکردم میخاد حرصشو خالی کنه میگه ازت شکایت میکنم منم گفتم شکایت کن منم میکم پول ندارم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام کاربر گرامی هرچند این موضوع اختلافی است ولی آنچه رویه قضایی بیشتر بر آن تاکید دارد این است که هرپرداخت نشانه وفای به عهد واماره بروجود دین است وهرکس مالی به دیگری می دهد فرض بر این است که دین خود را ادا کرده وتعهد خود را ایفا می کند . بنابراین اگر پرداخت کننده بخواهد آنچه را داده پس بگیرد، باید ثابت کند که مقروض نبوده وآن را به عنوان قرض، عاریه ، ودیعه وغیره دراختیار گیرنده قرارداده است ومستحق استردادآن است.