شکایت کیفری فروش مال غیر

دسته بندی : کیفری | فروش مال غیر
محمد قاسمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید حدود 3 سال قبل زمینی از شخصی بمن پیشنهاد شد ک چندین سال داخل اون کشاورزی میکرده درخت کاشته برو سند بگیر نصف نصف بعد من یه قولنامه سوری بین خودمان رد کردیم منم بهمین منوال دادم رابط دیگری ک انجامش بده تا این لحظه پولی رد بدل نشده ولی تو قولنانه نوشته زمین در قبال زمین ولی چیزی نبوده حالا زمین رو بدون گرفتن سند اونا نصفش فروختن شخص اخر دیده زمین مربوط منابع ملی حالا شکایت کرده من باید چکار کنم حالا اونا کلاهبرداری کردن نباید میفروختن تا سند بگیرن

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام ووقت بخیر.مطابق آنچه توضیح دادیدبه نظرنمی رسدکه شمامرتکب جرم شده باشید.شماباشاکی قراردادبسته ایدکه نسبت به زمین سندبگیردوبین خودتان نصف کنید.این نه کلاهبرداری است ونه فروش مال غیر. لیکن برای اطمینان بیشتروراهنمایی دقیق تر ازقسمت مشاوره تلفنی بابنده یایکی ازهمکاران وکیل مشورت کنیدتامدارک مورداشاره بررسی وراهنمایی شوید.موفق باشید