اعتبار امر مختومه در دعاوی حقوقی

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
یونس مرزبانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام

1- آیا استرداد مال منقول و اثبات مالکیت ، دو موضوع متفاوت هستند دیگه ؟
( یعنی آیا برای دادخواست استرداد مال در شورا ، رای بطلان صادر شود ، میتوان دادخواست اثبات مالکیت بر همون کالا داد؟)

2- دادخواست خلع ید + بطلان معامله (بیع نامه) داده بودم.
سند رسمی مالکیت بنام خودم است و بیع نامه که دارای « مورد معامله نامعلوم و نام معین» است بطوریکه بدون رد و بدل ثمن و بدون جهات اربعه معلوم و صرفا جهت انتفاع بوده مربوط به قسمتی از همان ملک اصلی است.
و دفاعیه لازم درمورد بطلان معامله صورت گرفت.
اظهارنامه تخلیه ملک هم فرستاده بودم.

ولی دادگاه حقوقی گفته : « مالکیت خواهان مخدوش است و بیع نامه ها قانونی است» حکم بطلان داده بود
اعتراض کردم.
دادگاه تجدیدنظر استان گفته : مالکیت خواهان مورد قبول است و لکن رکن تصرف عدوانی اثبات نشده و بدینوسیله نظریه دادگاه را تایید کرده است.
🔺 حال واقعا موضوع امر مختومه پیدا کرده ؟؟
🔺((با قاضی دادگاه حقوقی رفتم صحبت کردم گفتم من با داشتن سند مالکیت رسمی کل ملکم باید از دستم بره ؟. گفت : امضا خودت در بیع نامه هسش ))

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود دوست گرامی اگر حکم بطلان دعوا صادر و قطعی شده باشه شما با عنوان دیگری میتونید اقامه دعوا بفرمائید.