آیا می‌توانم بازنشسته تامین اجتماعی شوم ؟

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
Faranak Zangene
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

من امسال از آموزش و پرورش بازنشسته میشوم و سن من 53 سال میباشد حدود 7 سال هم سابقه تامین اجتماعی دارم که از سال 79 تا 93 بصورت غیر متناوب بوده است ، آیا میتوانم از تامین اجتماعی نیز بازنشسته شوم و دو حقوق بازنشستگی دریافت کنم ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

خیر نمیتوانید چون بصورت متناوب واریز کردید و نمیتوانید حکم بازنشستگی از تامین اجتماعی بگیرید