آیا جرم اخلال در نظم عمومی و تهدید با چاقو را می‌توان بجزای نقدی تبدیل کرد

دسته بندی : کیفری | توهین به اشخاص عادی
Faranak Zangene
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
جرم اختلال درنطم عمومی رومیتوانیم ب جزای نقدی تبدیل کنیم؟راهی داره؟باید حتما وکیل بگیریم چون نمیتونیم اثبات کنیم وشاکی رضایت نمیده
جرم تهدید باچاقووفحاشی واختلال درنطم عمومی بهم دادن

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

خیر بدلیل اینکه جرم جنبه خصوصی و عمومی دارد قابل تبدیل نیست و حتی در صورت رضایت شاکی خصوصی جنبه عمومی آن باقیست